İLETİŞİM HAYAT TEMELİ

 Başlıca temel yaşam şartları (Hava, su, beslenme) nın yanına 4 güç ve belki de doyumsuzlukta en üst sınır olan iletişim. Her olgu olumsuz veya olumlu bunun la başlıyor. Fotoğraf çektirme saç yaptırma kıyafet alma para kazanma bunların en temelinde olan iletişim için. Veri iletimi karşıya ulaşma ve karşıdan iyi bir tepki alma karnımız tok olduğu sürece insanlık için belki de en önemli durum bu. Mutlu bir dünyanın temel taşlarından biride bu. Teknolojide bunun üzerinde , enerji ile beraber işleri güçleri veri taşıma veri ile ve bir çıkış kanalı ile karşımıza gelme. Sosyal medya, forumlar, oyunlar vb. hepsi bir iletişim için ve bu iletişimde mutluluk merak giderme vb.  başlayarak paraya giderek yeniden başa yeni iletişimlerde kullanılmak üzere kaynak oluşturmak için. 

 Teknoloji döngüsünde frekanslar sağlam veri taşıma sağlam iletişim bu temel faktörler için donanımları  bu iş için ne kadar  iyi hazırlarsanız ve bu iyi donanımları yine iletişim yoluyla ne kadar iyi tanıtırsanız başarısızlık neredeyse imkansız olur.

 Hayatınızda hangi proje olursa olsun iletişim bir telefonda konuşma veya bir e mail gönderme olarak değil de her zaman temel olduğunu ve mutluluk, tatmin, bildirim her zaman  iletişimden geçtiğini bilerek yapmanız doğru olacaktır. Kolunuzdaki saat gibi bunu da her zaman aklınızın bir köşesinde bulundurun 

Mustafa Özkan BULUT