GTA VI Yeni Sızıntı: Karakterler ve Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

 

GTA 6 Yeni Sızıntı: Karakterler ve Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

GTA 6 bünyesinden heyecan ve merak uyandırıcı yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. GTA 6 ile ilgili yepyeni sızıntılar ortaya atıldı. Yeni bilgilerde GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili daha net bilgiler ve GTA 6 karakter sızıntıları yer alıyor. İşte GTA 6 karakterleri ve GTA 6 çıkış tarihi…

Bildiğiniz üzere tüm GTA (Grand Theft Auto) severlerin ve bizim de yakından takip ettiğimiz, merakla beklediğimiz GTA 6 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni sızıntılarda Rockstar’ın GTA 6 için planladığı çıkış tarihi ve karakter bilgilerine yer verildi. 

GTA 6, 2024 Yılının Başında Gelebilir

Uzun zamandır tahmin edilen fakat yeni bilgilere göre daha çok kesinlik kazanan ilk bilgi GTA 6 çıkış tarihi. Yeni bilgilere göre GTA 6 için planlanan çıkış tarihi büyük olasılıkla 2024 yılının başları olacak. Bir diğer önemli sızıntı ise GTA 6 için birden fazla karakterin oynanabilir olması. GTA V'de oyuncuların istedikleri zaman bir karakterden diğerine geçebildikleri çoklu kahraman kurulumu mevcuttu. GTA 6'da da bunu göreceğiz gibi duruyor. 


GTA 6 Karakterleri, GTA 6 Çıkış Tarihi


GTA 6 Karakterleri Ortaya Çıktı, İki Kardeş Hikayesi Olabilir


GTA 6’nın iki kardeşin hikayesine dayanacağı bilgileri oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Bilgi Twitter üzerinden paylaşıldı. "Geçenlerde GTA serisindeki bir sonraki kısım hakkında bilgi aldım. Rockstar Games'in önerdiği fikir, 2003 yılında Prolog 'da ebeveynleri öldürüldükten sonra ayrılan biri erkek biri kadın olan iki kardeşin hikayesiydi." şeklinde yapılan açıklamaya baktığımızda GTA 6’da iki kardeşi kontrol edeceğiz. 



Sızıntılarının genellikle doğru çıkması ile tanınan Matheusvictorbr-, GTA 6’nın iki kardeşin (bir kadın, bir erkek) hikayesini anlatacağını iddia ediyor, en azından Rockstar bu fikri öneriyor da diyebiliriz. Duyumlara göre Rockstar, Max Payne 3’ün Brezilya'da geçen sahnelerinden hoşnut kalmış ve bunun üzerine GTA 6’nın giriş bölümünün 2003 yılı Brezilya'sında geçeceğine karar vermiş. Bu giriş bölümünde de iddiaya göre, iki kardeşin ebeveynlerinin rakip karteller tarafından öldürülmesini göreceğiz. Bu da bize bir GTA 6 bir intikam hikayesi mi sorusunu düşündürüyor. Karakterlerin ağabey ve kız kardeş olabilme ihtimali daha yüksek görünüyor. Tüm bu bilgiler değerlendirildiğinde GTA 6 daha dramatik ve depresif bir hikaye teması içerebilir. 



Bilgiler bizi ne kadar heyecanlandırsa da şu an için sızıntı olduğunu belirtmekte fayda var. GTA 6 yeni bilgi ve sızıntılar geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!