Ne İzlemeli ? Part - 3


1. Meg Derinlerdeki Dehşet

Uluslararası araştırma programında görev alan derin sulardaki bir deniz altı mürettebatıyla beraber, nesli tükendiği sanılan fakat Pasifik okyanusunun en derin noktalarından birisinde tam da karşılarına çıkan devasa bir yaratık tarafından saldırıya uğruyor. Zaman daralırken derin deniz kurtarma uzmanı dalgıç Jonas Taylor (Jason Statham), mürettebatı kurtarmak ve bu tarih öncesinden gelen Megaladon isimli 22 metrelik köpek balığından kurtulmak için kızı Suyin (Li Bingbing) isteğine rağmen vizyon sahibi Çin’li deniz bilimci (Winston Chao) tarafından işe alınır. Kimse hayal bile edemezken yıllar önce Taylor bu ürkütücü yaratıkla karşı karşıya gelmişti. Şimdi bu gelmiş geçmiş en büyük yırtıcıyla tekrar yüz yüze gelecek ve korkularının önüne geçip hayatını riske atarak kapana kısılmış herkesi kurtarmak için Suyin ile bir takım oluşturacaktır.










2. Rampage : Büyük Yıkım

İnsanları kendinden uzak tutan bir Primatolog olan Davis Okoye, doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği oldukça zeki bir goril ile arasında inanılmaz bir bağ kurar. Oldukça nazik olan maymun, uygulanan yanlış bir deney sonucu korkunç bir canavara dönüşür. Konu ile ilgili araştırma yapıldıkça, benzer şekilde dönüştürülmüş bir çok yırtıcı hayvan keşfedilir. Davis, küresel bir afetin oluşmasını engellemek, genetiği değiştirilmiş hayvanları kurtarmak için, gözden düşmüş bir genetik mühendisi ile birlikte harekete geçer.










3. Chappie

Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde geçen hikayenin başkarakteri Chappie isminde üstün zekaya sahip bir insan, hatta bir robot! Doğumu sırasında iki düzenbaz suçlu tarafından kaçırılan Chappie, tuhaf aile tarafından evlatlık edinilir. Doğumuyla birlikte kendine bahşedilen yeteneği ise hayatı boyunca başına türlü belalar açacak cinstendir. Bilimkurgu ve komedi türlerindeki filmin yönetmeni, 'District 9' adlı düşük bütçeli yapıtıyla bilimkurgu türüne bambaşka bir boyut kazandırdıktan sonra 'Elysium' filmiyle izleyici karşısına çıkan Neill Blomkamp. Filmin başrollerindeyse Hugh Jackman, Sigourney Weaver ve Sharlto Copley bulunuyor.











4. Yeşil Fener

Evrende barışı korumayı amaçlayan galaksiler arası bir hava filosunun üyesi olan, kendini dünya işlerinin dışında bırakarak, gizemli yeşil bir yüzüğe adamış bir test pilotunun hikayesinin anlatıldığı filmin kahramanı, yüzüğü olmadığında sıradan bir insandan farkı kalmayan, Justice League Of America'nın kurucularından Green Lantern'den başkası değil.










5. The Wolverine

Wolverine bu sefer Japonya’da seyredeceğiz ve düşmanları samuraylar olacak. 1982’de dört bölüm olarak çıkan çizgi romanın bölümlerinden uyarlanacak olan filmide, Wolverine aşkı olan Mariko Yashida’yı bulabilmek için Japonya’ya gidecek. Başrollerinde Hugh Jackman, Will Yun Lee ve Tao Okamoto yer alıyor.












6. Labirent : Ölümcül Kaçış 

16 yaşındaki Thomas, bir asansörde uyanır. Nereden geldiğini kim olduğunu, neden orada olduğunu hatırlamamaktadır. Bildiği tek şey kendi adıdır. Asansörün kapılarının açılmasıyla birlikte, kendi yaşlarında bir çok erkek çocuğunun arasında bulur kendini ve onlar da neden orada olduklarını bilmemektedir. Bu gizemli labirent dünyasının içinde kaybolan gençler durumu anlamaya çalışacaktır.











7. G.I Joe : Kobranın Yükselişi

Bir önceki ortak çalışmaları transformers ile dünya çapında büyük bir gişe başarısı sağlayan Paramount Pictures ve Hasbro, yine olağan üstü bir macera-aksiyon filminde bir araya geldi. G.I. JOE ekibi, Mısır çöllerinden, kutup buzullarının altındaki sulara varana kadar her yerde en gelişmiş casusluk ve askeri ekipmanları kullanarak, yozlaşmış silah satıcısı Destro ile, gizemli Cobra örgütünün dünyayı kaosa sürüklemesine engel olmaya çalışıyor.












8. Star Wars : Skywalker'ın Yükselişi

Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen 'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen 'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direnişi büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir.











9. Uzaydan Gelen Fırtına

Geostorm filminde, küresel iklimi kontrol altına almak için kullanılan uydu şebekesi teknolojisi beklenmedik şekilde arıza verir ve dünyada büyük çaplı felaketlere yol açar.











10. Wonder Woman

DC evreninin de bitmek bilmeyen yapımlarını bir bir görmeye başlayacağımız şu yıllarda, Patty Jenkins'in yönetmenliğini yaptığı Wonder Woman 2 Haziran 2017 tarihinde Türkiye sinemalarında gösterime girecek. Başrolde Wonder Woman'ı güzel aktris Gal Gadot canlandırırken, Chris Pine ve Robin Wright gibi iki önemli isimde başrol kadrosunda yer alıyor. Amazonların Prensesi Diana Price, diğer adı ile Wonder Woman, keşfetmek için geldiği dünyamızda, insanüstü yetenekleri ile büyük bir mücadelenin içine girecektir...