SOSYAL MEDYA İÇERİK PAYLAŞIM ARAÇLARI

 



Önde gelen sosyal medya içerik paylaşım araçları ve fonksiyonları şu şekildedir; 

Shareaholic; paylaşım simgesi, kullanıcıya paylaşım işlemi gerçekleştirmek için bir düğme oluşturmayı amaçlayan kullanıcı arayüzü simgesidir. 

AddThis; bir web widget’ı kullanılarak bir web sitesine entegre edilebilen bir sosyal işaret servisidir. Widget eklendiğinde, web sitesini ziyaret edenler Facebook, MySpace, Google Bookmarks, Pinterest ve Twitter gibi çeşitli hizmetleri kullanarak bir öğeye yer işareti koyabilmekte veya paylaşabilmektedir. 

SumoMe; sosyal paylaşımları, haber bülteni kayıtlarını ve daha fazlasını artırmada akışın oluşturulmasına yardımcı olan hepsinin bir arada olduğu bir web sitesi aracıdır. 

CoSchedule; içerik pazarlamasıyla ilgili her şeyi planlamak, düzenlemek ve yürütmek adına hepsinin bir arada olduğu bir platformdur. Projeler planlanmakta ve içerik takvimini tek bir gösterge tablosunda düzenli  tutulmaktadır.

Reddit; bir sosyal haber toplama, tartışma ve web içeriği  derecelendirme web sitesidir. Kayıtlı üyeler siteye bağlantılar, kısa mesajlar ve resimler gibi içerik göndermekte ve bunlar daha sonra diğer üyeler tarafından oylanmaktadır. 

 SocialRank; bir kitle segmentasyon aracıdır ve kitlenizi sosyal medyada tanımlamanın, organize etmenin ve yönetmenin en kolay yolunu sunmaktadır. 

Canva; kullanıcıların sosyal medya grafikleri, sunumları, posterleri ve diğer görsel içerikleri oluşturmasına olanak tanıyan bir grafik tasarım platformudur. Web’ de ve mobilde kullanılabilir ve milyonlarca resim, yazı tipi, şablon ve illüstrasyonu entegre edebilmektedir.