YAPAY ZEKA UYGULAMALARI PART 2

 

yapay zeka uygulamaları


Yapay zeka (YZ), son yıllarda hayatımızın her alanını etkileyen, hızla gelişen bir teknoloji haline geldi. Peki yapay zeka nedir ? Yapay zeka, insan zekasını taklit edebilen ve insan benzeri görevleri yerine getirebilen bilgisayar sistemlerini tanımlayan bir alandır. Makine öğrenimi, doğal dil işleme, bilgisayarlı görü ve robotik gibi çeşitli alt dallara sahiptirBu blog yazısında, yapay zekanın uygulamalarını keşfedeceğiz ayrıca sayfanın aşağısında bulunan linkten diğer yapay zeka makalesine  ulaşabilirsiniz

yapay zeka uygulamaları,Yapay zeka trendleri,

Fliki

Metinden videoya dönüştürücü bir AI aracıdır. Metinleri, senaryoları, blog yazılarını, tweetleri ve daha fazlasını videolara dönüştürmek için yapay zekayı kullanır. Kullanıcılar çeşitli sesler ve diller arasından seçim yapabilir. Fliki kullanımı kolaydır ve herhangi bir tasarım veya video düzenleme deneyimi gerektirmez. Ücretsiz bir katman ve daha fazla özellik içeren ücretli abonelikler sunar.

site sayfası: https://fliki.ai/



yapay zeka uygulamaları,Yapay zeka trendleri,
Immersity AI

görüntüyü ve videoyu 3D'ye dönüştürmek için bir yapay zeka platformudur. 2D görüntüleri ve videoları 3D deneyimlere dönüştürerek yaratıcı ifadeyi geliştirir.

Immersity AI, XR, eşlemleme, derinlik ve hareket düzenleme dahil olmak üzere tüm destekleyici platformlar için görüntü ve videoyu 3D'ye dönüştürmek için bir çözümdür.

site sayfası: https://www.immersity.ai/




yapay zeka uygulamaları,Yapay zeka trendleri,

Kaiber AI

Metni, videoları, fotoğrafları ve müziği çarpıcı videolara dönüştürmek için AI kullanan bir araçtır. Kullanıcılar, stillerini özelleştirmek ve benzersiz görünümler oluşturmak için çeşitli araçlara erişebilir. Kaiber, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli sanatçılar için uygundur. Web sitesinde örnek videolar ve sanat eserleri de yer alıyor.

site sayfası: https://kaiber.ai/




yapay zeka uygulamaları,Yapay zeka trendleri,

Soundraw.io

Yapay zeka kullanarak müzik oluşturmanıza olanak tanıyan bir web sitesidir. Kullanıcılar, arka plan müziği, videolar ve oyunlar için telifsiz müzik oluşturabilir. Sanatçılar ayrıca kendi müziklerini oluşturabilir ve SOUNDRAW aracılığıyla dağıtabilir ve %100 telif ücreti kazanabilirler. SOUNDRAW, tüm müziğin kendi veri kümelerini kullanarak oluşturulduğunu ve kullanıcıların telif hakkı ihlali konusunda endişelenmesine gerek olmadığını garanti eder.

site sayfası: https://soundraw.io/




Diğer Makaleler